18/03/19

El web municipal de Gurb obté el segell Infoparticipa

El portal web de l’Ajuntament de Gurb ha aconseguit el segell Infoparticipa del 2018 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, concedit per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
segell infoparticipa
08/03/19

Al mosquit tigre ni una gota d'aigua!

El mosquit tigre és originari del sud-est asiàtic i es va detectar a Catalunya per primera vegada l'estiu de 2004. La presència del mosquit és molt molesta pel nombre tan elevat
Cartell Mosquit tigre
07/03/19

8 de març. Dia Internacional de les Dones

L’Ajuntament de Gurb farà entrega d’un lot de llibres per la biblioteca de la Secció Institut de Gurb, relacionats amb temes de gènere, i un lot de llibres i contes per la biblioteca de Les Escoles de Gurb, relacionats amb temes de gènere. EI dissabte 9 de març a les 9 del vespre, s'ha programat una obra de teatre, Follow the white rabbit: exiliar-se o no.
Cartell 8 de maig
28/02/19

Recollida de gespa

Un any més, amb l'arribada del bon temps, l'Ajuntament posa en marxa el servei de recollida de gespa.Us recordem que aquest servei es fa per mitjà dels contenidors individuals de que disposa cada veí. En cas de no disposar-ne, o bé tenir-lo molt deteriorat, cal posar-se en contacte amb l'Ajuntament.
  anterior     1  -   - 3  - 4  - 5     següent