Cementiris de Gurb i Vespella


En què consisteix

Servei de cementiri municipal, conducció de cadàvers i altres serveis fúnebres.

L’Ajuntament de Gurb mitjançant conveni amb el Bisbat de Vic, ha decidit portar, a partir d’ara, la gestió i administració dels cementiris de Sant Andreu de Gurb i Sant Cristòfol de Vespella.
Els cementiris de Sant Esteve de Granollers de la Plana i Sant Julià de Sassorba continuaran funcionant de forma parroquial com fins ara.
Horari dels cementiris de Gurb i Vespella : Dijous de 9h a 18:30h.
Excepcionalment per Tots Sants s’obrirà del 26 d’octubre al 5 de novembre de 9h a 18:30h.
El cobrament i gestió dels rebuts de manteniment del cementiri va a càrrec de l’oficina de Gestió Tributària de Vic. Podeu posar-vos-hi en contacte per telèfon: 938 853 673 o bé mitjançant la pàgina web de l'OGT a l'enllaç que s'adjunta més avall.
Per qualsevol altra qüestió, poseu-vos en contacte amb l'Ajuntament.
Informació relacionada

El cementiri de Gurb es troba just al costat de la Parròquia de Sant Andreu de Gurb, a la Ctra. de Sant Bartomeu del Grau ( BV-4601) pk 3+400, i el cementiri de Vespella és al costat de la Parròquia de Sant Cristòfol de Vespella a la mateixa Ctra. De Sant Bartomeu del Grau pk 5+770.

De moment es disposa de nínxols i panteons, però properament s’instal•larà un columnari per dipositar-hi les cendres.
L'horari dels cementiris és dijous de 9h a 18:30h, però si us cal fer-hi una visita fora d'aquest horari, podeu avisar a l'Ajuntament, que us facilitarà la clau o bé us obrirà la porta a l'hora i dia desitjat.


Dades de contacte
Ajuntament de Gurb
Telèfon: 93 886 01 66
Fax: 93 886 00 47Enllaços relacionats
Organisme de Gestió Tributària ( OGT)

Documents relacionats