L'Alcalde de Gurb al 9TV

El passat dijous 21 de novembre Josep Casassas, alcalde del municipi, era convidat pel programa Angle Obert del 9 TV.
L’Angle Obert és l’espai de conversa i debat polític de la televisió del 9TV. Un programa dirigit per Agustí Danés on cada setmana s’hi entrevista a dues persones de l’actualitat política comarcal.

Aquesta setmana, a la segona part del programa, el convidat era Josep Casassas, entrevistat pel periodista Guillem Freixa. A l’entrevista s’hi van analitzar els resultats electorals i el pacte de govern. Al llarg de la conversa es va desgranar tota l’actualitat de Gurb i l’alcalde va destacar, entre d’altres, dos dels projectes en què volen incidir en aquest mandat: l’habitatge assequible i la massificació a la Creu de Gurb.

En quan a l’habitatge assequible va avançar que ja hi estan treballant, no només en el de compra sinó també en el de lloguer. Ja sigui a curt termini pel jovent com a lloguers a més llarg termini pensat per a les persones grans que volen acostar-se al nucli urbà.

Pel que fa a la Creu de Gurb, també va destacar que volen treballar per millorar la convivència amb els veïns, i que els visitants siguin més respectuosos i utilitzin únicament les zones habilitades per aparcament per deixar-hi els seus vehicles.

Podeu veure tota l’entrevista al següent enllaç:
https://el9nou.cat/video/maria-anna-pineda-i-josep-casassas/