Josep Bargalló, Conseller d'Educació, visita Gurb.

El Conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat aquest divendres Gurb i els centres educatius, acompanyat de la directora territorial d’Educació a la Catalunya Central, Dolors Collell.
El Conseller ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcalde, Josep Casassas i altres regidors del consistori on ha signat el llibre d'honor i se l'ha obsequiat amb el llibre “Gurb, un poble arrelat a la terra”.

Seguidament han visitat l’Institut de Gurb, per conèixer diferents projectes dels alumnes i ha pogut veure el terreny on es construirà el nou edifici. El conseller ha avançat que el nou edifici del centre “té un acord de Govern i un pressupost aprovat, i ja han començat els tràmits del projecte. Si tot va com ha d’anar, el nou edifici estaria llest pel 2022”.

En el mateix sentit, ha destacat la importància que el centre disposi de pressupost malgrat les actuals restriccions pressupostàries: “Amb l’Ajuntament hem estat de nou mirant el què tenim dibuixat, mirant les peticions del centre sobre el que hi ha dibuixat, i mirant el calendari que podem preveure perquè el cas de l’institut de Gurb és malauradament excepcional. Tot i que la pròrroga pressupostària que tenim com a Departament per construir centres, aquí el pressupost sí que el tenim. Es tracta de continuar el procediment, que ja està en marxa”.

Per la seva part l'alcalde Josep Casassas s'ha mostrat molt satisfet i ha destacat que “Les inversions en educació han de ser prioritàries pels ajuntaments i que les accions que es facin avui es veuran projectades en el futur”.