Visita guiada a l'Exposició

El dissabte 26 d'octubre en Josep Ricart i Rial realitzarà una visita guiada a l'exposició "La mamba verda al paradís" al Museu d'Art de la Pell de Vic a les 17:30h.
El cost de la visita guiada a l'exposició serà 1€. Cal reserva plaça al Punt Jove de Gurb.

En aquesta exposició temporal, Josep Ricart, agrupa escultures pertanyents a quatre exposicions que s’han presentat aquests darrers quatre anys a diferents indrets: a Bilbao, a Roma, a Vinaròs i la darrera, a París. Pel que fa al gruix més important d’escultures que formen part de la mostra present, pertanyen a l’exposició de París, titulada “Esbós d’un serpent”, sobre el poema homònim de Paul Valéry. L'artista ha près com a títol del conjunt “La mamba verda al Paradís”, que és el títol que en Miquel Desclot va donar al text amb què presentava el catàleg de la proposta parisenca, i que es refereix a una serp tant bella com perillosa.

Aquesta exposició estarà oberta el públic del 14 de setembre fins al 31 d'octubre de 2019. Podeu trobar més informació de l’exposició al següent enllaç: http://www.museuartpellvic.cat/events/event/la-mamba-verda-al-paradis/