L'Aplec Comarcal d'Osona a Gurb

La trobada sardanista retrà homenatge a Àngel Capdeferro i Alfred Abad.
Gurb acollirà aquest proper cap de setmana la 13ena edició de l'Aplec comarcal d'Osona. L'objectiu d'aquests aplecs és gaudir dels diversos espais d'Osona mentre s'escolten i es ballen sardanes. La sardana és un ball tradicional del nostre País, possiblement el més conegut i reconegut, i ha esdevingut un símbol de la nostra cultura i tradicions, més enllà de les nostres fronteres. D’aquí la importància de preservar-la i impulsar-la des de totes les vessants possibles.

Enguany, la trobada sardanista comptarà amb el concert i audició de la cobla La principal de la Bisbal i l’Aplec reunirà les cobles Ciutat de Girona, La Principal del Llobregat i Jovenívola de Sabadell.

La primera celebració de l’Aplec Comarcal va tenir lloc al Monestir de Sant Pere de Casserres, posteriorment cada edició s’ha dut a terme en un municipi diferent gràcies al treball i l’esforç de les entitats, les administracions, els voluntaris i les voluntàries. Sense el treball rigorós i la dedicació de totes les persones que directa o indirectament hi han col•laborat no hauria estat possible.
Des de l’Ajuntament volem agrair a totes les persones, institucions i empreses implicades en l’organització d’aquest esdeveniment la seva dedicació i esforç que, en molts casos, ha estat de manera totalment voluntària. I com no pot ser d’altra manera, animar-vos a participar d’aquesta activitat, que serà única al poble.

Us hi esperem!

Podeu consultar el detall i horaris de tota la programació als documents adjunts.


Documents relacionats