Setmana europea de la mobilitat

Arriba el dia sense cotxes i la Fira de la Sostenibilitat.
Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta o en transport públic, així com visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema 'Combina i mou-te!', la Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.

El divendres 21 de setembre es celebrarà el dia sense cotxes amb activitats a Les Escoles i a l'Institut on és podrà portar la bicicleta a passar la ITB (per a bicicletes) a càrrec d'un tècnic especialitzat. Quedaran tallats els carrers: de l'Ametller, de l'Olivera i Vallès.

El diumenge 23 de setembre a la plaça del Triangle tindrà lloc la 2ª Fira de la Sostenibilitat, que començarà amb una bicicletada i un esmorzar popular. Durant tot el matí hi haurà l'Ecoestació per aprendre a reciclar i es realitzaran tot un seguit d'activitats.

Us animem a participar en les xarxes socials amb l'etiqueta #Mobilitat2018.

Per més informació podeu consultar els documents adjunts.

Documents relacionats

2 Fira sostenibilitat (pdf, 1.41 mb)