Tallers de teatre a Gurb 2019

El somni d'uns matins d'estiu
Setmanes temàtiques, teatre, jocs manualitats, espectacles.....
Us proposem un taller de teatre per a nens i nenes de 8 a 14 anys durant els matins d'estiu. Cada setmana els grups d'alumnes treballaran sobre un tema, que servirà per preparar un petit espectacle que es presentarà tots els divendres al teatre i davant del públic que vulgui assistir-hi.

En tot aquest procés, a més de conèixer el llenguatge i les estructures teatrals, treballarem l'expressió oral i corporal, la creativitat, l'empatia, les emocions i sobretot aprendrem a valorar el treball en equip. Tot des del joc i els exercicis teatrals.
També preprararem elements de vestuari o escenografia, construcció de màscares o titelles i treballarem diferents tècniques teatrals.

Les inscripcions seràn per setmana. Les places són limitades en funció dels espais dels que disposem. Hi ha d'haver un mínim de 8 persones inscrites a cada grup, per setmana. En cas contrari, l'organització  determinarà amb temps i previ avís als inscrits si es tira endavant el taller o no.

Les inscripcions es formalitzaran a les oficines de l'Ajuntament, i el pagament es podrà fer efectiu al moment de realitzar-la o a través de transferència a un número de compte.

Preu: 40€ setmana del 25 al 28 de juny (el dilluns és Sant Joan)
          45€/setma la resta de setmanes.
.


Documents relacionats

Formulari pre-inscripció (pdf, 984 kb)