1a fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica a Gurb

La UE Gurb ha organitzat aquest dissabte dia 24 la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica en edat escolar.
La prova ha reunit 140 gimnastes de 13 clubs de la meitat nord de Catalunya, entre les quals 8 del Club gurbetà. En categoria prebenjamí iniciació Júlia Bernabé s’ha proclamat campiona. Arlet Aguayo ha quedat segona en categoria benjamí iniciació, i Abril Altés ha fet una molt bona actuació (però encara no disposem de la seva classificació definitiva). En categoria infantil iniciació Xènia Minoves s’ha proclamat campiona i Èlia Prats ha realitzat una bona actuació (però encara no disposem de la seva classificació definitiva). Laura Quero ha guanyat la categoria benjamí promoció.

Finalment el conjunt benjamí format per Abril Altés, Arlet Aguayo, Laura Quero, Júlia Bernabé i Jana Creixans s’ha proclamat campió de la Catalunya Nord.
La propera parada serà el dia 22 d’abril a Igualada per la segona fase i després les 4 primeres classificades de la Catalunya Nord i les 4 primeres de Catalunya Sud disputaran la final el mes de maig.

Des de l’Ajuntament volem felicitar a totes les gimnastes, a l’UE Gurb i a tots els que han col•laborat en la jornada, així com agrair el recolzament que han rebut d’empreses de la comarca i l’ajuda dels pares i mares del club.

Podeu veure un petit recull d’imatges a la pàgina del facebook de l’Ajuntament.