Nadal a Gurb

El proper dissabte arrenquen les activitats programades per aquestes Festes de Nadal a Gurb.
A més dels concerts de Nadal que es van encetar ahir amb el concert de GospelGurb i The Wheels Gospel Choir, seguiran el proper dia 22 amb l'actuació de la Coral Canigó amb l'audició Magnificat Vic Nees i Nadales Catalanes. Es tancarà el cicle de concerts amb l'actuació de la Coral de Gurb i la Coral Cants i Rialles amb un concert inèdit de nadales de tots els temps.

La Baixada de Teies des del Castell de Gurb el dissabte 23 de desembre, dóna el tret de sortida a les activitats d’aquestes festes nadalenques. A les 15h de la tarda des del Parc del Triangle s’iniciarà la marxa cap al Turó i a les 18h encesa de les teies i inici de la baixada fins a la plaça de l’Amistat.

A la parròquia de Granollers de la Plana podreu visitar El Pessebre, cada diumenge i festiu des del dia de Nadal fins la Candelera.

El dissabte 30 de desembre, arribada del Patge Reial, a partir de les 5 de la tarda instal•larà el seu campament al Punt Jove de Gurb amb un seguit de tallers pels reis de la casa.

Finalment el divendres 5 de gener, arriba la nit més màgica de l’any! Els Reis Mags d’Orient visitaran el nostre poble. La Cavalcada recorrerà el tram més urbà i cèntric de la carretera de Sant Bartomeu fins arribar a l’Esperança on esperen poder saludar personalment, un per un, tots els nens i nenes de Gurb.

Animem a tothom a gaudir de les activitats programades i us desitgem molt bones festes!!!