Festa Major de Gurb

La festa major de Gurb arrenca el segon cap de setmana de novembre.
El divendres 10 de novembre a les 21h. a la Sala del Molí de l'Esperança, on es farà el pregó, que enguany anirà a càrrec del periodista Jesús Medina. Durant l'acte també es presentaran la pubilla i el pubill i hi haurà l'actuació de l'escola de Música de Gurb.

L'endemà dissabte el concert jove de Gurb serà l’acte estrella amb BandBoo, Brams, Itaca Band i Sixtus. El concert tindrà lloc al pavelló municipal a partir de les 23h. El diumenge a les 19h. el cantant d’Obeses, Arnau Tordera presentarà el seu espectacle “Arnau Tordera i les dones” al Teatre de l’Esperança.

El gruix de la programació, però, s’allargarà els tres caps de setmana següents amb una amplia i variada programació d’activitats, esportives, lúdiques i festives per a totes les edats. Podeu consultar els horaris i detalls al programa d’actes adjunt.

Des de l’Ajuntament volem agrair a les empreses i a tots els veïns que col•laboren en les diverses activitats i en la seva organització i convidem a tothom a gaudir i participar d’aquests dies de festa major.


Documents relacionats

Programa actes Festa Major (pdf, 9.92 mb)