});

'El nen de la neu', al Festival EVA a Gurb

El Festival En Veu Alta de narració i tradició oral duu la tercera proposta al Recinte de l'Esperança de Gurb amb el músic Adolfo Osta i la narradora Jordina Biosca.
El dia 21 d'octubre serà 'El nen de la neu', un petit concert de grans emocions amb Adolfo Osta i Jordina Biosca que fa només uns dies va encisar el públic del Berguedà.

Des de la veu cantada de l’Adolfo neixen i moren històries de tots els temps. Des de la veu narrada de la Jordina, aquestes històries s’amplifiquen i descriuen al detall les sensacions i emocions del textos que han viscut a través d’aquest mateix temps. Dramàticament o còmicament, els posarem en escena per fer emocionar o riure a aquells qui ens escoltin rememorant textos com el dels Nen de la neu, cançons tan boniques i dramàtiques com la Presó de Lleida, rient davant la ingenuïtat de La Vella o quedant perplexos davant la duresa imposada al Comte Raixa. I tot amb just 2 metres quadrats i dues cadires. Més fàcil impossible. Romanços cantats i narrats que arriben a les entranyes.

Serà el proper dissabte 21 d’octubre a les 20:30h al Recinte de l'Esperança de Gurb.

El 16 de desembre el Festival EVA tornarà a Gurb, amb la Companyia de teatre d'ombres Olveira Salcedo i 'El flautista d'Hamelin'. Un espectacle per a públic familiar.