Casal d'Estiu i setembre de Gurb 2018

L'univers, vine a viatjar a través de l'univers és la proposta pel Casal d’Estiu Municipal d’aquest any a Gurb.
Un servei d’educació en el lleure, per infants de 3 a 12 anys d’edat, que l’Ajuntament ofereix la darrera setmana de juny, tot el juliol i del 3 al 7 de setembre, en horaris de matí de 9h a 13h o de 9 a 15h si es queden a dinar, de dilluns a divendres.

El Casal es realitzarà a les Escoles de Gurb i està organitzat per la regidoría d’Ensenyament de Primària i l’Escola de Música amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i l’AMPA de l’Escola de Gurb.

Les places són limitades per odre d’inscripció. Tindran perferència els empadronats a Gurb i els alumnes de les Escoles de Gurb.

El termini d’incripció per les setmanes de juny i juliol és fins el 8 de juny i el proper dimecres 20 de juny a les 9 del vespre es realitzarà una reunió informativa per les famílies inscrites. Als documents adjunts podeu trobar información ampliada així com la butlleta d’inscripció.

El termini d'inscripció per la setmana de setembre és fins el dia 13 de juliol a les 14:00h. Passat el dia 8 de juny les inscripcions només podran ser de manera presencial a les oficines de l'Ajuntament.

Per a més informació, us podeu adreçar a l’Ajuntament al tel.93 886 01 66 o per mail gurb@diba.cat.

Inscripcions
: A l'Ajuntament de Gurb de 8.30h a 15:00h ( fins el 8 de juny a les 14:00h)

Inscripcions telemàtiques
a www.gurb.cat (El formulari per inscripcions on-line estarà actiu fins el 8 de juny a les 14h) per les inscripcions al casal d'estiu.
Documents relacionats