Casal d'Estiu de Gurb 2020

El Casal d'Estiu és un servei d’educació en el lleure, per infants de 3 a 12 anys d'edat (P3 a 6è), que ofereix l’Ajuntament des de finals de juny, tot el juliol, la primera setmana d'agost i les dues primeres de setembre, en horaris de matí de 9h a 13h o de 9 a 15h si es queden a dinar, de dilluns a divendres.
Aquest any, com a novetat, hi haurà el servei de Bon dia: de 8:00h a 8:45h

El Casal es realitzarà a les Escoles de Gurb. Les places són limitades per odre d’inscripció. Tindran perferència els empadronats a Gurb i els alumnes de les Escoles de Gurb.

El termini per les inscripcions és del dia 25 de maig fins el dia 10 de juny a les 14:00h . Enguany no hi haurà reunió informativa. Rebreu un correu electrònic amb tota la informació respecte el Casal d'Estiu i us podreu adreçar a l'AJjuntament o a la Coordinadora del Casal per resoldre qualsevol dubte.

Als documents adjunts podeu trobar información ampliada així com la butlleta d’inscripció i les autoritzacions per signar.

Inscripcions telemàtiques (preferiblement) a www.gurb.cat (El formulari per inscripcions on-line estarà actiu a partir del 25 de maig i fins el 10 de juny a les 14h) per les inscripcions al casal d'estiu.

En cas de que no disposeu dels mitjans per fer inscripcions telemàtiques ho podeu fer presencialment a l'Ajuntament de Gurb de 9:00h a 14:00h ( fins el 10 de juny a les 14:00h). Cal demanar cita prèvia a través del telf. 93 886 01 66. S'ha de portar mascareta,

IMPORTANT:

Aquest any el Casal d'Estiu es realitzarà sempre que s'autoritzi des dels Departaments d'Ensenyament, de Joventut i del de Salut de la Generalitat de Catalunya i adoptant les mesures higièniques i de seguretat necessàries. Totes les activitats estan sotmeses a possibles canvis segons les circumstàncies del moment. És possible que des del Departament es requereixi alguna documentació més a signar.
 

Documents relacionats