Notícies

30/03/20

Recollida de gespa

Un any més, amb l'arribada del bon temps, l'Ajuntament posa en marxa el servei de recollida de gespa.Us recordem que aquest servei es fa per mitjà dels contenidors individuals de que disposa cada veí. En cas de no disposar-ne, o bé tenir-lo molt deteriorat, cal posar-se en contacte amb l'Ajuntament.
26/03/20

Mesures econòmiques de suport a les empreses, autònoms i els treballadors

Des de l’ajuntament intentarem informar, en la mesura que ens sigui possible, de forma resumida de les diferents mesures econòmiques aprovades per les diferents administracions per frenar l'impacte econòmic provocat pel COVID-19 en les empreses.
26/03/20

Tancament de l'oficina de l'ORGT

D’acord amb l'estat d'alarma decretat pel Govern de l'Estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus COVID-19, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malatia, les instal.lacions de l'Organisme de gestió tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), romandran tancades mestres duri aquesta situació excepcional.
25/03/20

Ús dels contenidors durant l'estat d'alarma per coronavirus

Recomanacions:Com a norma general, cal que es faci la selecció de residus habitual: orgànica, multiproducte, vidre i rebuig.Transporteu la brossa amb guants o mocador de paper.
Cartell
      - 2  - 3  - 4  - 5     següent